Mobile

Viber

Telegram

Messenger

Зв'язатися з нами
Закрити
Порівняння
Обране
0
Кошик

Топ 5 журналів про вишивання

Якщо ви хочете слідкувати за трендами та водночас заглибитися у світ вишивки та орнаментів, в цьому чудово допоможуть тематичні журнали. Ми спеціально обрали п’ять найкращих з них.

1. Сучасна вишивка

В журналі вдало поєднано історію та сучасність, традиції та модні тренди. Популярні  українські техніки вишивання набувають нового осмислення та більш актуального звучання. Випуски можна замовити за передплатою. У кожному ви знайдете унікальні модні ідеї, секрети досвідчених майстринь, актуальні інтерв’ю, тощо. Видання стало популярним одразу із першого випуску. «Сучасна вишивка» зацікавить не лише прихильників рукоділля, а й любителів стильного одягу з етнічними мотивами. Журнал наповнено якісними ілюстраціями та авторськими схемами вишивок з візуалізаціями. Тож можна черпати натхнення та створювати власні шедеври – від прикрас та сумок до розкішних вечірніх суконь. А також дізнатися про найновіші аспекти вишивки у 21 столітті та ознайомитися із презентаціями колекцій модних брендів.

2. Українська вишивка

Ще один популярний та багатогранний журнал поєднує у собі різні напрямки. Тут є схеми сучасних інтер’єрних прикрас, класичних рушників, традиційних ікон, жіночого та чоловічого одягу. Є дитячий одяг, подушки та аксесуари. Представлені сучасні та авторські схеми чи традиційні зразки, яким вже кілька сотень років. 

3. Вишиті картини

Тематичний журнал присвячено саме вишитим картинам та іконам. Тут немає схем для одягу чи прикрас, проте зібрані дуже цікаві та оригінальні малюнки. Всі вони розкладені на схеми справжніми фахівцями, тож робота точно буде охайною та привабливою. Окрім релігійних сюжетів є багато природи, квітів, птахів та тварин, а також казкові та побутові сюжети, тощо. Вже є більше сотні випусків! 

4. Майстерня вишивки

У понад 70 номерах зібрані найкращі візерунки для традиційного і сучасного вишитого одягу. Можна навчитися вишивати яскраві сукні, чоловічі сорочки, дитячі речі, святковий одяг, сумки, рушники, тощо. Користуйтесь підбірками ідей та образів, що допоможуть гармонійно вписати етнічні мотиви у повсякденне життя. 

5. Mains & Merveilles Point de Croix

Для різноманіття вирішили додати до підбірки європейського колориту. Популярний французький журнал виходить у видавництві Les Editions de Saxe. Він дуже яскравий, із великою кількістю цікавих ідей, унікальних схем та майстер-класів та детальних ілюстрації. Завдяки такому виданню можна створювати одяг, прикраси для інтер’єру та подарунки для близьких. Якщо ви вже маєте певний досвід у вишивці, не обов’язково знати французьку мову. Зазвичай у випуску близько 80 сторінок із кольоровими ілюстраціями.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар